Heisann hoppsann! Nå er jeg pakket og klar, for i dag reiser jeg til Hammerfest.

Det er så koselig å dra tilbake til Hammerfest av og til, og besøke venner. Jeg har jo selv bodd der i 5 år gjennom barne- og ungdomskolen. Mine foreldre bor jo enda der, så det er lett for meg å dra dit av og til. Men selv om mine foreldre er i Alta denne helgen, fant jeg ut at jeg skal dra likevel. En barndomskompis av meg har bursdag, og jeg vil gjerne delta på feiringen hans. Det er alltid så gøy å treffe gamle venner man ikke har sett på en stund, og spesielt over et glass vin. Jeg kan ikke huske sist jeg dro til Hammerfest for å ta meg en fest. Derfor er jeg utrolig spent på om jeg møter mange kjente. Det er jo mange år siden jeg flyttet fra Hammerfest, faktisk hele 9 år siden. Jeg drar sammen med fetteren min og noen av kompisene hans. Og det er jeg glad for, slik at jeg slipper å kjøre alene over fjellet. Noe av det beste med hele Hammerfest er at min beste venninne bor der. Jeg gleder meg enormt mye til å møte henne. Vi snakker på telefonen hver eneste dag. Gjerne på face time, slik at vi kan spise måltidene sammen, selv om vi er to timer unna hverandre. Det som er så rart med oss, er at vi ikke bare er bestevenninner, vi er liksom blitt familie på et slags vis. Hun er jo som en søster for meg, og jeg kan fortelle henne absolutt alt. Hun er fra Thailand, men har bodd i Norge i mange år. Jeg har kjent henne helt siden hun kom til Norge. Og jeg har til og med vært så heldig å få være med henne til Thailand på besøk til familien hennes. Jeg savner henne svært ofte, og skulle ønske vi bodde nærmere hverandre! Men det kan vi kanskje gjøre noe med når vi er ferdige å studere.I dag er jeg klar for å treffe venner, og bare ha det gøy. Denne helgen er jeg uten dattera mi. Derfor tenkte jeg også at det var en fin mulighet å dra til Hammerfest, for en liten fest. Jeg håper jeg møter mange kjente mennesker!

Ønsker deg en fin lørdag og at du nyter helga!♥

Karina ♥

Kommentarer (3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *