//Inneholder adlinks

God søndag dere ♥

Jeg tenkte kanskje det var på tide å oppdatere bloggen min igjen. Som sagt tidligere har jeg valgt å la bloggen være en del av dagen der jeg kobler av for å gjøre det jeg elsker, nemlig la fingrene og tankene flyte over tastaturet og skrive. Jeg skriver ofte fra meg når jeg blogger, og lar det jeg tenker på i øyeblikket slippes ut. I dag er en slik dag, hvor alt bare vil ned på tastaturet. Jeg har trengt noen dager tenkepause etter en skikkelig tøff og brutal uke i Alta. Denne uka har jeg blitt revet opp i fillebiter, tygget opp i de minste biter for så å blitt spyttet ut igjen. Jeg har hatt en kjip uke med andre ord.

Jeg er en tøff jente som har blitt revet i stykker mange ganger, alt for mange. Men jeg har alltid samlet meg opp igjen, bit for bit og reist meg med hode hevet. Med tiden har jeg klart mye. Mer enn hva en burde, slik situasjonen rundt meg har vært. Jeg har svelget mange kameler, men heldigvis svelger man bare en om gangen, slik at man klarer å stå oppreist i det hele. Jeg har også lært meg at tiden leger alle sår. Denne uka har jeg vært i Alta for å gjennomføre noe jeg har gruet meg til siden juni for snart et år siden. Hele meg gjør vondt av tanken på uka som har vært. Som om jeg nylig har gått gjennom en fødsel hvor kroppen forsøker å glemme hvor smertefullt og brutalt det faktisk var. Jeg hadde sett for meg at en rettsak var tung å gjennomføre, for prosessen før en rettsak er kanskje like smertefullt. Det er da man forbereder seg til noe hele kroppen stritter i mot.

Det er ikke Alta som er smertefult, men alt det jeg måtte gjennom der. Hele året mitt har blitt farget av dette. Skolen, humøret, latteren min, sorgen min, alt vondt jeg har opplevd har blitt brakt fram på banen, og har tatt over når jeg har vært i Alta. Alt jeg har opplevd er også grunnen til at jeg har flyttet vekk fra situasjonen. Jeg har måtte tåle mye. Denne uka også, bare sitte der å lytte på i en rettsak der jeg absolutt ikke ønsket å være. En skittentøysoppvask som jeg håper er ren nå. Helt ren, uten en eneste flekk. Nå ønsker jeg at alt er så rent at ingen noen gang vil skitne det til igjen. Jeg er ren, og vil fortsette med det. Jeg håper også alle rundt meg er helt ren, uten en eneste flekk. Nå venter jeg på dommen med en stor klump i magen. Men jeg håper og tror at alt vil bli bedre framover, for nå er jeg sliten av alt som har vært. Alt det vonde. Jeg er ferdig nå. Jeg ønsker bare ro. En dag skal jeg klare å ta hjembyen min tilbake til hjertet mitt, og elske byen jeg alltid har elsket, uavhengig av alt det vonde jeg har måtte gjennomgå der. Min tid vil komme.

Jakke Tiger of Sweden ♦ Bukse HER ♦ Veske HER nå på 40%

 

Karina ♥

Kommentarer (1)

  1. Stå på Karina! Du er så sterk, og du klarer å stå han av. Dette kommer til å gå din vei for du har gjort alt rett, og du vil komme styrket ut av det ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *