Endelig er helga jeg har ventet lenge på. Helga med en helt sykt kul festival, midnattsrocken. ♥

En stor festival, hvor hele Finnmark møtes på en plass. Alle sammen samlet på Brennelvness i Lakselv. Faktisk en av Norges største festivaler. Helt siden i fjor har jeg gledet meg enormt mye til nettopp denne helga! Helga hvor alle løper fra camp til camp, snakker med alle. Noen camper er enorme partytelt hvor alle fester som galninger. Mens noen sitter rolige på roligcampen og nyter midnattssola over en boks øl. For det er jo utrolig fint på Brennelvsnesset, hvor midnattssola speiler seg i sjøen. Jeg har det utrolig gøy her i på midnattsrocken!

Vi kom sent fram til midnattsrocken i går. Det er utrolig hvor lang tid jeg brukte på å pakke og organisere til denne festivalen. Jeg hadde jo store planer om å dra allerede tidlig på dagen. Men jeg ble alt for sein, planen var jo å komme fram på ettermiddagen, men klokken var ble sent når jeg kom fram. Det ble så mye organisering rundt det å få campingvognen jeg og noen skulle sove i. Jeg kan jo ikke kjøre campingvogn, jeg har jo kun sertifikat BS. Ikke klasse E som man trenger for å kjøre med en tung campingvogn. Og siden jeg stresset så utrolig mye med å finne noen som kunne kjøre den, ringte verdens snilleste og beste mamma meg, og sa at hun gjerne kunne kjøre vogna til Lakselv. Herregud så heldig jeg er, jeg har faktisk verden snilleste mamma. Hva skulle jeg gjort uten henne?! Tenk at hun gadd å kjøre i 6 timer bare fordi jeg skulle få ha en campingvogn på midnattsrocken, og jeg slapp å sove i telt. For jeg er ikke spesielt glad i å sove i telt, våkne opp helt tørr i munnen etter en lang og slitsom natt, i et telt, gispende etter luft. Nei og nei! Jeg kan ikke si så mye annet enn at jeg elsker mammaen min.Rundt meg er alle i godt humør, og musikken spilles fra alle steder. Det kan virke som om alle har ventet like mye som meg på denne festivalen. Stemningen her er helt topp, selv om været var litt ruskete i går. I går brukte vi kanskje to timer på å forsøke å slå opp et fortelt til campingvogna. Det er helt rart hvor hjelpsomme alle her er, jeg er sikker på at 10-15 mennesker kom for å hjelpe oss å slå opp forteltet. Jeg er sikker på at alle kunne hjulpet oss og fått teltet opp hvis alle var edru, men det var de dessverre ikke. Klokken var jo 23.00. Vi slo opp et fortelt, når vi heller burde vært på konsert og koset oss! Det regnet jo en god del, så vi ble stående der som noen våte kattepuser. Men heldigvis våknet vi opp i dag til strålende fint vær. Musikken dundrer fra alle camper, og alle danser rundt. Konsertene var kjempe bra i går, Aqua lene hadde enda på seg kofte, noe jeg synes var utrolig kult! Jeg liker også at toalettene er rene, jeg hater generelt ute-toaletter, men jeg er imponert over at de faktisk er ganske rene, og tømmes ofte.

Nå er vi i vår camp rene og pene, det er rart hvor skitten man føler seg etter en dag på festival! Vi har nemlig fått låne dusj gjennom midnattsrocken. Herregud så deilig det var! Det kan ikke beskrives. Vi er absolutt klare for hva dagen og kvelden vil bringe! Vi spretter dagens første pils nå, og det føles helt greit, for rundt oss er folk i rimelig godt humør allerede.

Det er i tillegg så mange kjekke menn her, hva er greia med at jeg ser på mannfolk uansett hvor jeg går?! Jeg tror jeg bare er litt for singel egentlig. Men jeg er heldig som slipper å sove alene her, For i natt lå jeg tett inntil det mest fantastiske og hotteste menneske jeg kjenner. Nemlig min beste venninne. Vi lå i skje, jeg var store-skjea og hun krøllet som en liten ball inntil meg. Det var så koselig med litt kroppskontakt, kjenne litt nærhet av et annet menneske. Haha, flaks at vi skal spoone i noen dager til!

Jeg ønsker deg en super fin helg! Og jeg håper jeg møter mange av dere her på midnattsrocken i Lakselv!

Karina♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *