/ Inneholder adlinks

God morgen alle dere fine lesere ♥ Endelig er det lørdag og helg! Denne uka har gått skikkelig sakte, for jeg har ikke fått startet hverdagen for fullt etter jeg kom hjem. Jeg har bare trent en gang denne uka, fordi jeg er forkjølet, og blir andpusten av ingenting. Bare med litt for mye aktivitet ender jeg med å få hosteanfall. Men jeg håper jeg får kommet i gang med trening neste uke. Inntil da får jeg ta det med ro. I dag når vi våknet trodde Julia at hun skulle i barnehagen, og ansiktet hennes da hun fikk vite at det var lørdag kunne fått alle til å smile. Hun ble så enormt glad da hun skjønte at hun skulle være hjemme sammen med meg og at dagen for godteri er her!

Letters Design Kopp HER ♦ Lampe over kjøkkenbordet (jeg har 60 cm) HER ♦ Omaggio vaser som faktisk er på tilbud akkurat nå HER. Jeg har veldig mange av disse vasene rundt om i leiligheten min. Jeg bare elsker dem!

Jeg har gledet meg veldig til akkurat denne lørdagen, for i kveld får vi storfint besøk av ”tante” Tong som skal bli hos oss i noen dager. Altså min beste venninne som bor i Hammerfest som Julia kaller tante Tong. Vi gleder oss veldig til hun kommer, for det blir alt for lenge mellom hver gang vi ser hverandre. Jeg håper hun flytter til Oslo etter studiene! Hehe. Leiligheten er ryddet, og gjort klar til hun kommer, og i kveld får jeg også besøk av noen barndomsvenninner som også bor i Oslo. Jeg trives så godt og at klyper meg av og til i armen for å se om dette virkelig er sant! Jeg rett og slett elsker livet mitt her, og kan ikke huske å ha vært så lykkelig som etter jeg flytta hit. Alt er så rolig å fint. Vi har jo bodd her i et halvt år allerede, så vi har begynt å bli godt kjent nå. Ikke nok med det, men det er så godt å ha en stor familie og gode venner rundt meg her i Oslo.

Lyshus HER (Jeg har alle) ♦ Pov Lysestaker HER

HAY hand Large HER og Small HER  ♦ Stoler fra HAY HER ♦ Hjørnebordet fra Ferm Living HER og HER

Nå skal vi gjøre oss klar til å møte kusinene mine før vi skal en tur i lekeland med Julia. Jeg ønsker deg en fin lørdag, og håper du nyter helga ♥.  For det gjør jeg!

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *