I dag når jeg våknet fikk jeg et skikkelig slag i hodet, det var som om noen festet hardt med sykt høy musikk langt inne i hjernen min. Munnen min var helt tørr som et grovt sandpapir. Øynene det samme. Jeg hadde visst nok sovnet med munnen åpen i natt. Jeg er usikker på om øynene mine også har vært åpen, for de svir litt, men jeg tror de var lukket. Kanskje har jeg snorket også, fordi halsen min verker litt, hehe. Men jeg smiler fra øre til øre – merkelig nok. Jeg var jo på byen i går, og det kjenner kroppen idag.

Jeg kan kjenne på føttene mine at det ble mye dansing i går, for det verker og dunker helt fra rumpa til tåspissen. Jeg har fått gangsperre i rumpa etter å ha shaket å ristet en hel kveld. Det er helt krise! Tenk at jeg er så dårlig trent at jeg har blitt støl av å danse litt. Djiiiiises er det mulig. 

Men herregud så morsomt det var. Så gøy musikk, så mange bra mennesker. Jeg bare elsker å være sosial, henge med mennesker jeg digger og bli kjent med mange nye – bare nyte en bra lørdags kveld. Det gjorde virkelig godt for kropp og sjel opp i alt jobbstress om dagene. Når alt dette er sagt har jeg det skikkelig bra om dagen, jeg blomstrer selv om jeg pleier å visne når det blir høst. Jeg smiler dagen lang og bare elsker livet, kanskje jeg er ruset på livet… ikke vet jeg.

Klærne er sponset fra NA-KD.com.

Selv om hodet mitt ville eksplodere av all gin and tonic som ble inhalert i går, er formen på topp. Jeg er kvikk og opplagt, klar for å nyte en fin søndag. Det kjennes i tillegg ut som om jeg har hatt en treningsøkt på morenen siden jeg er så støl! Haha det er jo helt perfekt. Tror det er på tide å komme meg på trening igjen. Men det får bli til uka, ikke idag ( sier jeg hver dag…. ). Tror jeg må finne litt treningsmotivasjon, men det får også bli til uka, ikke nå …. 

Jeg håper du har hatt en super helg. Det har nemlig jeg hatt! Nyt søndagen da ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *