Nå er jeg skikkelig glad, endelig er oppgaven til skolen levert, og senga til 40.500kr er på plass.

Den er så fin, og høy. Den ser ut som en prinsesse seng, den rekker meg seriøst opp til skrittet. Jeg vet ikke om Julia klarer å klatre opp i den engang. Jeg kan enda ikke forstå at jeg har fått denne senga GRATIS av Frikant Mediedesign. Tenk å vinne denne. Jeg er så heldig. Det er en nydelig seng fra Wonderland, og jeg fikk velge farge og sokkel selv.
Som dere ser har jeg prøvd noe nytt, det er speil på sokkelen noe jeg synes var dødsfint. Fargen var den lyseste grå-fargen jeg fant. Den passet helt perfekt på rommet mitt og i resten av stilen jeg har i leiligheten. Jeg hadde en mistanke om at 180cm bred seng kunne bli i det største laget på rommet mitt, men det var het perfekt. Julia blir nok kjempe glad når hun kommer hjem fra barnehagen å får se hvor fin seng jeg har. Hun ser vell muligheten i å få lov til å sove sammen med meg nå.Tenk å gi bort en SÅ fin seng, jeg er så takknemlig. Tusen takk til Frikant mediedesign og Møbelringen i Alta for en så fin premie. Dere er helt fantastiske! Jeg gleder meg til å sove godt fremover.Nå skal jeg trene litt, før jeg skal hente Julia i barnehagen før vi skal gjøre oss klar til turntrening. Håper du har fått en god start på uka, for det har i alle fall jeg!

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *