//Sponset antrekk fra Junkyard.no

Hei på dere. Og god fredag.

HERREGUD! Jeg er så glad. Det er mye spennende skjer rundt meg for tiden. Jeg fortalte jo dere at jeg gikk på noen jobbintervju sist uke, og jammen fikk jeg jobben. Eller jobbene kan jeg si. Jeg var så heldig at jeg kunne velge etter intervjuene. Og nå har jeg har fått meg fast jobb! Hurra! Karina Haukland, 26 år skal jobbe med det hun er utdannet som. Shit. Jeg skal begynne å jobbe som pedagogisk leder i en barnehage som jeg egentlig bare kunne drømme om. Hele barnehagen er utformet som et lekeland, de har to kokker som arbeider på fulltid og egen buss til og med. Jeg gleder meg og smiler fra øre til øre. Dette blir utrolig spennende.

Men jeg blir på en måte stresset også, fordi jeg aldri har jobbet i en barnehage før. Samtidig som jeg kan være trygg på meg selv, for  jeg vet jo at jeg kan faget mitt. Jeg elsker jo barn, og tar en utfordring på strak arm. Nå skal jeg være leder i tillegg. Men det er vell når man begynner i jobb man lærer alt som står i teorien. Arbeidserfaring er gull vil jeg tro, og jeg vil nok vokse med oppgaven. Jeg har hvert fall mange flere valgmuligheter på hvilke master jeg kan ta etterhvert med noen års arbeidserfaring. 

 Hele antrekket finner du hos Junkyard.no

Dette må feires! Så i kveld skal jeg ut å treffe noen venninner, tralle litt, danse litt og bare nyte livet fult ut. Jeg er så glad, det er deilig å senke skuldrene og bare glede seg til en ordentlig hverdag med arbeidskollegaer og alt. Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile og ønske meg selv gratulere og velkommen inn i de voksnes rekker.. (Akkurat som om jeg ikke er der fra før…mamma og full pakke… hehe..)

Ha en super helg! For det skal absolutt jeg ha ♥

Karina ♥

Kommentarer (5)

  1. Wohoo, så spennende! 😀 Det er skikkelig koselig å jobbe i barnehage, selv var jeg det i praksis en gang, men det er jo langt i fra det samme som å være daglig leder! Kos deg med venner og ha det gøøøy! Nå kan du ta deg en ekstra svingom! 😉 blir super glad om du vil ta en titt på bloggen min <3 jeg skal følge deg videre i hvert fall!

    1. Ja det blir utrolig spennende! Gleder meg masse. Jeg håper det er annerledes enn praksis, for det er det eneste jeg også har forsøkt :p hehe! Du har en kjempe fin blogg, fortsett det gode arbeidet 🙂 Ha en fin dag <3 Karina

  2. Utrolig bra at man får bruk for utdannelsen sin! Kjempe flott å se en blogger som er jordnær å ordentlig! Ønsker deg masse lykke til i jobben å håper å få se oppdateringer 🙂

    1. Tusen takk for en så fin kommentar Blir veldig spennende å starte i jobb – jeg gleder meg. Ønsker deg en kjempe fin dag 🙂 Karina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *