Nå mot jul drømmer jeg mye. Jeg fryser og skulle egentlig ønske det var sommer igjen. Snøen daler ned i Oslo mens jeg lengter etter sommeren og varmen jeg aldri får nok av. Jeg lengter til varme deilige sommerkvelder. Sand mellom tærne, som setter seg fast på føttene mine fordi jeg akkurat har badet. Eller vind i håret når jeg ligger på balkongen uten for lugaren min på et nydelig cruise skip. Noe godt i glasset, mens jeg bare nyter avstand fra hverdagen og det generelt hektiske livet. Det drømmer jeg spesielt om akkurat nå før jul og eksamen.

Hvor deilig hadde det ikke vært å bare tatt en uke til varmere strøk nå? Spør du meg hadde det vært mer enn perfekt. Men det er jo ikke alltid slik at man kan gjøre absolutt det man har lyst til. Mange ganger er økonomien et hinder. Hvorfor sparte man ikke litt av skattepengene framfor å bruke alt på en gang?! Hvorfor setter man ikke av penger hele tiden slik at man har råd til å gjøre det man faktisk drømmer om. Hvis drømmen er å en gang reise på cruise. Ja så hvorfor ikke sette i gang med sparingen? Ikke la drømmene dine bare bli til snakk.

 

Jeg kom over en applikasjon Dreams som hjelper folk å spare til drømmene sine. Det går ut på at man retter fokuset mot drømmene framfor pengene. Selvsagt fordi det gjør sparing veldig mye morsommere. Visste du at forskning faktisk sier at drømmer er en drivkraft som hjelper oss å lykkes med sparingen?

Applikasjonen Dreams er en spareapplikasjon som hjelper deg til å forvandle drømmene dine om til planer. Den gir deg mange morsomme og enkle måter å spare og investere pengene på i de øyeblikkene som betyr noe. Som kanskje å droppe kaffen på vei til jobb, eller smøre matpakken din selv framfor å handle på kantina eller nærbutikken. Denne appen har 100.000 drømmespillere på det svenske markedet. Og heldigvis er den snart tilgjengelig i Norge også. Jeg har allerede satt meg på venteliste til å få applikasjonen, nettopp fordi jeg har så lyst til å bli flinkere å spare. Jeg har så lyst til å kjøpe og gjøre mye mer enn jeg har råd til. Jeg har utrolig lyst til å gjøre mine drømmer til virkelighet, så da er bare å prøve ut Dreams!

Klikk deg inn på min unike link og meld deg på til lanseringen av Dreams! Det er jo kjempe flott å kunne være med fra starten av, for da sparer man jo gjerne mer!

Ønsker deg en kjempe fin dag ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *