Nå har jeg satt meg ti ganger ned for å skrive en oppgave til skolen, men jeg har ikke motivasjon.

Jeg gjør alt annet, og finner på unnskyldninger på unnskyldninger til meg selv om at jeg kan skrive etterpå. Konsentrasjonen min er helt borte. Jeg er trøtt og ukonsentrert. Lurer på hva som går av meg for tiden.. Kanskje jeg klarer å konsentrere meg hvis jeg drar å kjøper litt lørdagsgodteri..

I dag har jeg hentet senga jeg vant til 40.500. Jeg må bare få pakket den ut og plassert den på rommet, så skal jeg vise dere den, jeg gleder meg så mye til å sove i den. Jeg bestilte en hode-gavl som skulle komme samtidig som senga, men leverandørene hadde sendt ut feil, så den måtte bestilles på nytt igjen. Så da er det bare å glede seg til den kommer. Det gjør ikke noe, for det er alltid fint å glede seg til noe.

Forresten så legger jeg ut blogginnleggene mine på facebook, slik at du kan holde deg oppdatert på når jeg poster nye innlegg. Gå gjerne å lik siden min, bare å trykke her. Da blir jeg veldig glad <3

Vi er dratt til mine foreldre, hvor vi skal sove i natt. Nysenga får jeg prøve ut i morgen! DET gleder jeg meg til. Jeg satser på at skrivelysten kommer over meg i kveld.

Jeg har på meg en nydelig og deilig kosedress fra Ralph lauren, den får du kjøpt her: bukse og genser.

Nyt lørdagskveden <3

Kommentarer (8)

  1. Gratulerer med ny seng og kos deg i helgen! Skrivelysten kommer plutselig 😉 Det er kanskje mer privat, men har foreldrene dine hus både i Hammerfest og Alta? Tenkte siden de bor der, men dere skal sove hos dem i natt? 🙂

    1. Tusen takkk for det Tina Marie 🙂 Foreldrene mine bor i Hammerfest hvor de jobber, så er de i Alta hver helg. De har hus begge plassene, kanskje litt innviklet, men om du leser OM MEG øverst, så skjønner du kanskje 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  2. Hvor er buksa fra? Kan du prøve å skrive hvor antrekkene dine er ifra? ? Fine klær på en fin jente med god smak

    1. Hei på deg! Tusen takk for at du leser bloggen min! Og takk for at du sier dette, jeg er litt fersk i denne bloggverden fortsatt, men skal prøve å huske på det i innleggene framover.. haaha 😀 Buksa er fra Ralph Lauren. Men i dette innlegget har jeg linket til både genseren og buksa, hvis du leser nederst. Ønsker deg en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *