Hjemme hos oss ser det ut som at en atombombe har eksplodert og kastet alle klær og andre gjenstander høyt opp i luften, for så og strødd alt ut over gulvene.

Det er mildt sagt rotete og fullstendig flyttekaos her. Jeg gleder meg så mye til å bare sende flyttelasset ut døren, og til jeg er ferdig med pakkingen og alt som hører med flytting! Jeg har jo heldigvis ikke det så veldig travelt. Jeg har nemlig mange andre planer før flyttingen som jeg gleder meg enormt mye til!

I morgen starter jo festivalen jeg har ventet på. Nemlig midnattsrocken. Siden yr.no melder kjempe fint vær, med 20 grader og sol, vet jeg jo at dette blir et av årets høydepunkt. Jeg har ventet et helt år på denne festivalen. Jeg drar jo på denne festivalen hvert år jeg får muligheten til det. Så dette året er ingen unntak. Jeg bare elsker festivaler, og spesielt midnattsrocken! Lange netter i midnattssola med en kald ei i handa. Så mange kjente mennesker. Midnattsrocken er helt unik for de som faktisk er fra Finnmark. Det kan jo virke som hele Nord-Norge er samlet på et lite sted. Plutselig kjenner alle absolutt alle! Det kiler i magen av tanken på at festivalen starter i morgen. I dag har jeg pakket festivalbaggen. Den inneholder alt man behøver på en festival!

Våtservietter, dopapir, myggspray, toalettsaker, mange skift. Jeg har pakket regnjakka, og jeg har pakket varme klær.. Men jeg lurer på om jeg må pakke om. Kanskje jeg må hente bikinien og sommerklær, Yr melder jo om fint vær. Ingenting er bedre enn midnattsrocken med fint vær og sol. Sol helt til midnattssola går ned bak fjellene, like før den er på vei opp igjen, og det er morgen. Jeg er i alle fall klar for en heidundrende kul festival! Det håper jeg at du også er.

Jeg elsker at jeg får avslutte kapittelet mitt i Finnmark sammen med mange av mine gode venninner og kompiser. Ingen ting er bedre enn det! Jeg har en liten mistanke om at det kommer til å bli veldig tungt å komme hjem å pakke flyttelasset etter denne festivalen. Det er jo ikke til å legge under en stol at man blir sliten av å drikke alkohol og feste under midnattsrocken, noe som gjør at man fort kan bli litt redusert en hel uke etterpå. Spesielt når man begynner å bi halvveis til 50 år. Men uansett, midnattsrocken er verdt det. Jeg håper vi sees der!Jeg har forresten holdt en konkurranse på Instagram-profilen min, hvor jeg deler ut et siste festivalpass til midnattsrocken. Og jeg har trukket en vinner!

 

Den heldige vinneren som får et helgepass til midnattsrocken i helga er:

Lise-Martine Shur Pedersen ♥

Gratulerer så mye! Du får en melding av meg 🙂

 

Håper jeg treffer mange av dere på midnattsrocken i Lakselv! Jeg gleder meg i alle fall utrolig mye!

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *