Hei på dere! I går blogget jeg ikke, rett og slett fordi jeg ikke hadde en eneste luke til å sette meg ned.

Jeg var ikke hjemme før klokken 22.00, og da var jeg så sliten og sulten. Jeg hadde styrt og stresset hele dagen. Så jeg gikk rett og slett løs på kjøleskapet når jeg kom hjem. Jeg hadde ikke engang tid å sette meg, jeg ble bare stående å spise pålegg rett fra kjøleskapet. Det er rart hvor godt det er med skinke og salami rett fra pakken, istedenfor å legge det på brød. Spesielt når man er kjempesulten! Typisk meg når jeg er så sulten at jeg selv tror jeg kommer til å dø, samtidig som jeg er skikkelig trøtt. Det er ikke en god kombinasjon. Jeg hadde jo mest lyst til å stumpe av like etter jeg kom inn døren i går, men jeg måtte spise før jeg skulle sove. Også måtte jeg pakke og gjøre alt klart for hjemreise i dag. I dag hentet jeg Julia og nå vi er på vei hjem til Oslo igjen.

Endelig. Endelig skal vi tilbake dit hvor skuldrene kan være helt senket, og der jeg trives aller best. Der dagene er lyse uansett om skyene er grå. Det har vært en lang uke for min del, uten Julia og på besøk i et tomt hus hos foreldrene mine. Det har vært mange møter og mye som måtte gjøres, mange og besøke, samtidig som jeg skulle være på skolen. Jeg har mye å tenke på om dagene, og det er ekstra mye når jeg er i Alta. For meg er alt så mye bedre i Oslo. Bare avstanden fra Alta gjør meg 20 kilo lettere, og det er veldig godt. Jeg er glad for avstand. Forstå meg rett, jeg er veldig glad i Alta, og vil ikke skrive noe nedlatende om Alta. Alta er en fantastisk nydelig by, med veldig mange hyggelige mennesker. Grunnen til at jeg har mye å tenke på og trenger avstand, skyldes ikke byen Alta, men personlige grunner, som jeg ikke vil uttale meg om på bloggen min. Jeg har det bare ikke så veldig bra i Alta.

Men nå er jeg heldigvis snart plassert i Oslo igjen, og her skal jeg være i noen uker, før jeg må reise til Alta igjen. Det beste med denne reisen hjem er at foreldrene mine og lillebroren min endelig skal besøke oss. Foreldrene mine blir over helgen, og lillebror hele høstferien. De har jo enda ikke sett leiligheten etter at vi flyttet inn, så det blir utrolig gøy. Spesielt gleder Julia seg til å vise soverommet sitt til dem.

Akkurat nå sitter vi på flyet. Julia er i sin egen verden, klistret foran telefonen med Peppa Gris på skjermen. Og jeg blogger. Det er så genialt å ta med nettbrett eller noe i det slaget når man reiser, med nedlastete filmer og barne- Tv fra Netflix. Da går reisen så mye raskere for henne. For det er faktisk hele to timer å reise fra Alta til Oslo. Det er en like lang reise som å reise fra Oslo til Paris. Tenk på det, avstanden er lang. Norge er et langt land!

Jeg håper du har hatt en kjempe fin uke og at du er klar for å nye helga! Ønsker deg en fortsatt fin fredag! ♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *