Denne dagen har gått alt for fort!

Jeg startet dagen i dag med en rolig morgen hjemme sammen med Julia. Vi stod opp ganske tidig, så vi rakk både å se på tv og dusje. Når Julia var levert i barnehagen, bar det rett på trening for meg. Hvor jeg løp i 40 minutter på mølla og litt styrketrening. Nå om dagene kan kondisen min ta seg en bolle. Jeg blir jo sliten for ingenting. På de 40 minuttene løp jeg 8 kilometer. Og da var jeg sliten. Veldig sliten. Ansiktet mitt så ut som en solmoden tomat, mildt sagt. Gjennomvåt var jeg også blitt. Men herregud så deilig det var. Jeg elsker å starte dagen med en ordentlig treningsøkt. Det gjør meg skikkelig glad. Jeg kjenner på hele meg at stressnivået er sunket betraktelig og at jeg har kontroll igjen. For jeg har jo mildt sagt vært stressa de siste dagene. Det er en deilig følelse å ha kontroll over alle arbeidsoppgavene, føle at man strekker til igjen. Før helgen holdt jeg på å klikke av stressnivået i hodet mitt. Jeg hadde altså litt vell mye å tenke på. Det kunne virke som om hodet mitt skulle eksplodere. Heldigvis har jeg det veldig mye bedre nå!I tillegg til mine 40 minutter på mølla gjorde jeg unna litt styrketrening, og i dag fokuserte jeg på magemuskulaturen. Jeg har virkelig lyst til å føle meg vel i bikini i sommer. Og jeg vet at litt trening gjør så mye med selvbildet, og hva jeg føler om min egen kropp. Jeg blir mye mer komfortabel med meg selv når jeg har gode treningsrutiner. Derfor vil jeg komme ordentlig i gang med treningen og få den inn i hverdagsrutinene igjen. Jeg håper jeg klarer det. Men nå er det mye stress rundt eksamen, og det kan jeg ikke gjøre så mye med før jeg er ferdig. Jeg skal bare forsøke å prioritere tiden slik at jeg rekker en kjapp økt på morgenen.Klærne jeg har på meg er fra Get Inspierd. Jeg skrev tidligere i et innlegg at jeg var i kontakt med dem, og senere mottok en gave med masse nydelige treningsklær. Les innlegget HER. Get Ispierd har masse fine treningsklær, og er helt klart en favorittbutikk! Dette settet fra Amin kommer jeg virkelig til å bruke masse i sommer. Det er kjempe behagelig og helt perfekt å trene ute i. Nye treningsklær motiverer meg alltid til å trene. Det er jo på trening man kan bruke alle de fine klærne. Så nye treningsklær er jo en perfekt måte å motivere seg selv for trening.

I dag er Julia på overnatting og jeg er midt i eksamensskriving. Siden eksamen er tidskrevende hadde jeg behov for å være alene i dag. Eksamensgruppa og jeg har vi sittet på skolen hele dagen, bare skrevet og diskutert. Jeg vil tro vi alle ble litt sliten mot slutten, så vi valgte å ta en pause. Puste litt, spise litt blogge litt, og finne ny energi. Slik at vi kan møte på skolen igjen i kveld med nye tanker og ideer om hvordan oppgaven vår skal bli best mulig. Jeg var faktisk veldig skeptisk til å skrive en gruppeeksamen i starten. Jeg syntes det var kjempe rart at jeg skulle levere en eksamen som jeg og gruppa mi har skrevet. Alle liker jo å skrive på sin egen måte, og har sine egne tanker og meninger om hva som er viktig å ha med i en eksamensoppgave. Men etter å ha jobbet med denne eksamen og denne gruppa, har jeg helt andre tanker om det. Det er fint å jobbe sammen, tre hoder jobber jo bedre enn et. Vi samarbeider godt, og jeg er positivt overasket over hvor bra det skulle gå. Nå skal jeg slappe litt av før jeg skal finne veien tilbake til skolen. Vi skal jo levere eksamensoppgaven i morgen, og som jeg gleder meg til å være ferdig!! Kan nesten ikke vente! 

Treingsskjorte HER  Treningsshorts HER  Løpesko HER 

Jeg håper du har hatt en fin dag så langt og at du nyter kvelden. 

Karina 

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *