I morges når jeg våknet var det første jeg tenkte på bloggen min, noe som jeg synes er utrolig positivt.

Det kan virke som jeg har funnet drivkraften til å skrive litt igjen. Siden jeg ikke har vært særlig aktiv i sommer tenkte jeg å dele litt av ferien min med dere. Jeg har jo vært på tidenes mest romantiske ferie, nemlig cruise i Karibien. Man skulle minst tro det var en bryllups reise. Men det var det altså ikke. Selv om ferien var alt man kunne drømme om, så vakkert og nydelig, helt fantastisk, var det altså ikke like romantisk for meg som for mine foreldre. Jeg reiste nemlig sammen med datteren min og lillebroren min. Også foreldrene mine da. Eller skal jeg si, jeg, Julia og lillebror ble med de på kjærestetur. Det ble kanskje mer rett.

Siden jeg ikke har noen kjæreste, ble det ikke noe særlig romantisk for min del, men jeg fikk være barnevakt for min lillebror i det minste, slik at foreldrene mine kunne hygge seg litt ekstra. Ikke at han trenger barnevakt, men han trenger jo sin kule storesøster som kunne underholde han litt. Som for eksempel å ta han med på disko noen kvelder, ha noen fra en litt yngre generasjon å skravle og henge litt med. Jeg liker å tro at han er litt avhengig av meg, selv om det kanskje var jeg som tvang han med på disko noen kvelder, siden jeg ikke ville dra alene. Men, lillebror er jo allerede blitt 14 år og jeg vet at vi kommer til henge masse sammen uansett hvor teit søster han synes jeg er, haha!Reisen til cruiset var lang. Det ble noen lange timer, eller skal man si dager for å komme seg til Havanna på Cuba, der vi steg rett om bord på skipet. Det var en lang reise, og vi var slitne. Jeg tror den eneste som fikk sove ordentlig var Julia. Hun sov i vogna på flyplassen og hun sov i en jetbed, altså en liten seng på flyet. Hun hadde det altså som plommen i egget hele veien. Det var litt verre med oss andre, vi lå sammenkrøpet i hvert vårt flysete. Jeg fikk vondt i nakken siden hodet falt bakover mens jeg sov, og jeg ble helt tørr i halsen av all snorkingen. Jeg er ikke særlig søt når jeg sover på flyet, for å si det slik. Men vi kom frem, heldigvis.

Da vi kom fram var vi mildt sagt slitne. Det kunne virke som vi sov fra oss første halvdelen av cruiset. Cuba ligger jo bak oss i tid, så vi klarte jo ikke å være våkne til langt ut på natta, norsk tid. Vi slet virkelig de første dagene. Den eneste som la om døgnet med en gang var Julia. Hun var klar for alt allerede første dagen. Hun svinget seg med en gang til musikken og var klar for ferien, for hun elsker nemlig å danse på cruise!Inntil i fjor var holdningene mine til cruise ganske annerledes enn nå, jeg lo litt av foreldrene mine som alltid bare ville dra på cruise. Jeg kunne ikke forstå at de ville bruke en hel ferie inne på ett skip. Men etter å ha blitt med dem er jeg helt frelst, jeg vil ikke dra på noen annen ferie. Det er helt fantastisk. Skipet er jo så stort at det blir som en liten by, et lite samfunn der inne. Man blir kjent med mange nye mennesker. Samtidig som man får oppleve utrolig mye fint hver dag. Jeg har vært på mange type ferier tidligere, i Europa og i Asia, både kjæreste ferier og venninneturer. Det kan vell egentlig ikke sammenliknes, for cruise blir noe helt annet enn å bo på en plass gjennom et helt opphold. Det blir som et svært flytende luksushotell. Jeg er glad i å oppleve, se verden. Jeg elsker å reise og se hvordan andre mennesker lever. Det kan også være en grunn til at cruise er helt perfekt for meg. I tillegg har jeg jo Julia, og det er så enkelt. Det å dra på ferie med barn kan ikke bli enklere enn på et cruise! Er det noe spesielt, er man bare en liten trapp ned, så er man inne på lugaren. Jeg anbefaler virkelig alle som har barn en slik ferie!Det var så fint, det å våkne opp til en ny by hver dag. Våkne til spenningen av hvor man er. Hoppe opp av senga, trekke opp gardinene, like spent hver gang. Før man bare trekker pusten og ser hvilket paradis som ligger rett foran. Sette seg på balkongen å bare nyte utsikten. Og etter en stund kler man på seg å går til en deilig frokost og nyter utsikten av hele byen, fordi frokosthallen er dekket av kun vinduer. Det er helt fantastisk. Det må faktisk oppleves!

Jeg er helt cruise frelst, og kommer til å fortsette å reise på cruise. Men jeg har en del ting jeg håper jeg har til neste cruiseferie, det ene å lære meg å danse. For på et slik cruise holder det ikke å bare kunne danse litt kult på klubben. Nei, der var det stivpyntet galla for alle pengene, og kjekke menn som bydde opp til dans. Jeg skal være ærlig å si at det var kjipt å takke nei til alle som ville danse, bare fordi jeg ikke kan danse. Heldigvis har de mange forskjellige dansekurs her i Oslo, som jeg SKAL melde meg på!

Det andre som jeg håper er klart til neste cruise, er en kjæreste, slik at cruiset kan bli litt mer romantisk enn som så. Men det får vente, jeg klarer meg mer som fint å være alene, men det hadde vært hyggelig med en mann med på turen.Håper du har hatt en fin sommerferie, om du har vært hjemme med husarbeid, skolearbeid, slappet av, eller ikke slappet av. Ønsker deg en kjempe fin kveld.♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

  1. Fint skrevet og ser ut som du har hatt en fantastisk reise med masse spennende opplevelser.
    Har selv vært på to ulike cruise og har storkost meg med nye opplevelser hver dag.
    Har akkurat lagt til snapchaten din for å kunne se og dele reiseopplevelser og eventyr.

    Fred

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *