Denne sommeren har gått uforskammet fort. Jeg elsker sommer mer enn noe annen årstid, og blir omtrent like skuffet hver gang jeg forstår at den er over. I dag var min første ordentlige arbeidsdag som pedagogisk leder, og jeg er helt i ekstase over at dette er min nye hverdag. Så mange fantastiske mennesker jeg ikke kan vente med å bli bedre kjent med. Jeg elsker den nye jobben min!

Når jeg tenker meg om må dette være en av de fineste somrene jeg har hatt på flere år, selv om jeg bare har vært her hjemme i Oslo, uten noen utenlandsreise. Det har jo vært så varmt i Oslo at jeg virkelig ikke har hatt et behov for å reise bort. Men selv om jeg ikke har reist bort har jeg utforsket mange nye plasser i Oslo, for jeg er jo ikke akkurat lommekjent her enda. Nå har jeg bodd her i et år da. Så det er vell på tide jeg blir litt bedre kjent. 

Jeg synes det er trist at de fine varme dagene nå er på hell, og jeg ser virkelig fram til neste sommer allerede. Kanskje jeg skal reise bort en tur i vinter for litt sol og varme, hvem vet? 

Jeg smiler fra øre til øre om dagene, for livet er utmerket. Jeg kunne ikke fått en bedre hverdag enn jeg har akkurat nå. Alt er liksom på stell.

Jeg har savnet å være aktiv her inne på bloggen min, og håper jeg kan bli flinkere å oppdatere dere, for dere er så trofaste som stikker innom hver dag. Det krever jo ikke så alt for mye av meg, så lenge jeg prioriterer litt tid til bloggen min hver dag. Jeg setter hvert fall pris på hver eneste av dere ♥

Badedrakten er sponset fra NA-KD.com

Håper du får en super start på uka, det har i alle fall jeg med min nye tittel som pedagogisk leder.

 

Karina ♥

Kommentarer (4)

    1. Tusen takk <3 Jeg trives kjempe godt i Oslo, og elsker livet mitt her. Håper du har en fin start på uka. <3 Karina

  1. Så flott at jobben virker gøy! Er alltid kjekt når livet er på stell å alt går knirkefritt! Håper jeg også kommer der en dag, Når livet er tung så liker jeg å glede meg på andres vegne og håper at jeg får det slik en dag også 🙂 ha en flott kveld og kos deg 🙂

    1. Det er en drøm som man ikke skal ta for gitt. Dette er vell omtrent første gang i løpet av mine 26 år jeg føler at alt er på stell og at livet oppriktig er bra. Jeg håper hverdagen blir akkurat slik du ønsker og at du oppnår det du ønsker med livet en dag. Ha en super kveld, og en fortsatt fin uke. Tusen takk for at du stikker innom bloggen min 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *