Kroppen min gjør vondt. Det gjør vondt i skuldrene, vondt i beina, rumpa, leggene, lårene, over alt.

Hele meg gjør vondt egentlig. Men jeg vet at det ikke varer så lenge. Og jeg vet at det egentlig ikke gjør vondt. Jeg kjenner jo bare at kroppen min har vært på trening. Og det er deilig-vondt. Jeg har gangsperre fra topp til tå. Når jeg går ser det egentlig ut som jeg har gjort i buksa mi. Føttene mine klarer liksom ikke å gå helt rett. Jeg må til og med stønne når jeg setter meg ned i sofaen. Ja, det kommer egentlig et au bare man er bort i meg. Spesielt på lårene og rumpa! Jeg var nemlig på en hard treningsøkt med en personlig trener i går. Å jammen at jeg trenger en personlig trener! Jeg er ikke godt trent lengere. Det sier i alle fall kroppen min i dag. Jeg er totalt mørbanket.

Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg sett på trening som en utfordring. Jeg har ønsket å komme inn i de samme gode treningsrutinene som jeg hadde i Alta. Trening fem ganger i uka. Men det er ikke like enkelt på et nytt treningssenter. Det er skummelt å være helt ny på et treningssenter. Det er skummelt å prøve ut nye ting, spesielt på nye apparater og nye maskiner. Alt rundt meg er jo nytt. Jeg blir liksom traskende rundt å stirre på alle andre som blodsvetter, mens jeg klør meg i hodet og ikke aner hva jeg skal gjør. Og mens jeg gjør det så forsøker jeg å gjøre noe som jeg tror jeg kan, også finner jeg fort ut at dette var litt skummelt, siden jeg ikke helt husker hvordan jeg skulle utføre denne øvelsen. Også blir jeg bare å titte rundt meg for å se på om noen andre har lagt merke til at jeg gjør alle øvelsene mine feil….. Typisk altså, jeg håper det ikke bare er meg som har det slik når man skal trene på et nytt treningsstudio.

Jeg elsker jo å trene. Det gjørmeg glad, og det er ingenting i hele verden jeg elsker mer enn å være glad. Det er deilig å kjenne at man kan smile, selv om man ikke har store grunner til det. For meg er det uhyre viktig å trene. Det er viktig for meg for å ha overskudd til å være en god og glad mamma. En mamma som gidder å hoppe rundt hele dagen.. For det er jo nærmest slik å være mamma av og til.

Jeg har altså meldt meg inn på Sats Elexia, noe jeg er veldig fornøyd med hittil. Men jeg har følt på at det har vært skummelt å trene, siden alt er nytt. Spesielt de første gangene. Jeg fikk tilbudet om å kjøpe personlig trener timer, og det tenkte jeg var veldig lurt. En investering slik at jeg vil komme i gang og bli godt kjent på treningsstudioet. At jeg blir trygg til å tørre å utfordre meg selv. Tørre å prøve nye ting. Så ja, jeg skal trene i noen uker med en personlig trener. Og i dag er jeg mørbanket, full av gangsperre. Dette må jo være det beste kjøpet jeg har gjort etter jeg flytta til Oslo. En investering i helsa er viktig! Og jeg må i alle fall få trent bort sommerkroppen 2017!!!

Sola er tilbake i Oslo, og det gjør humøret mitt enda bedre. Jeg elsker sol og sommer, og skulle egentlig ønske det kunne være sommer i et år til før det går mot høst og vinter. Men høsten er en fin årstid det også. Mørke kvelder med stearinlys, en god film under et varmt og godt pledd i sofakroken.

Jeg håper du har en fin dag så langt. Jeg nyter hvert sekund av mitt gode humør, og håper jeg kan smitte det over på deg.

Karina ♥

Kommentarer (3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *