//Annonse

Hei dere ♥ Helt fra jeg var liten har jeg vært veldig opptatt av tennene mine. Mamma jobber som tannhelsesekretær og min stefar som kjevekirurg, jeg har også selv jobbet som tannlegeassistent i nesten fem år. Jeg har alltid passet på og pusset tennene mine morgen og kveld, og gjerne på ettermiddagen også. Det samme med tanntråd. Jeg har aldri hatt et eneste hull i tennene mine, og det er jeg veldig stolt av. Men mest av alt takker jeg mamma som har sørget for at jeg har laget meg gode rutiner for tannhygiene 🙂

Jeg bryr meg utrolig mye om tennene mine og elsker at de er hvite. Derfor har jeg bleket tennene noen ganger. Men jeg har alltid gjort det med måte. Jeg har brukt både blekemiddel fra tannlegen og det man får kjøpt på nettet. Jeg har alltid fulgt bruksanvisningen nøye, og ikke brukt det over lengre tid, slik at for eksempel ising kan oppstå. Jeg har alltid forhørt meg med min mor og stefar eller noen av de andre tannleger som jeg kjenner om hvilke produkt det er osv. Det er alltid lurt å vite hva man gjør når man bleker tennene, for som jeg alltid har tenkt – jeg skal ha tennene mine til jeg blir gammel og dør.

Jeg har forsøkt blekemiddel til tenner som ikke funker i det hele tatt, men som bare har gitt meg ising. Eller som har gjort tennene mine hvite i bare en time, helt til jeg har drukket en kopp kaffe og tenne ser brunere ut enn de var i utgangspunktet. Men det viktigste av alt er at jeg har forsøkt blekemiddel som virkelig fungerer, og som ikke gir ising i det hele tatt. Det er det jeg vil anbefale dere om nå!

Det beste jeg har prøvd hittil er et produkt som jeg fikk sponset fra prowhitning. Det vil jeg virkelig anbefale alle, for det funket og var utrolig enkelt å bruke. Jeg er allerede hektet på produktet og har nå gått tom. Det er den enkleste tannblekingen jeg har prøvd, fordi man trenger ikke bruke plate eller styre så mye, det er bare noen strips man klistrer på tennene. Faktisk kan man gå ut og gjøre det man planlegger, for det vises jo ikke at man har stripen på tennene. Jeg lover dere at dette produktet funker hvis du vil bleke tennene, jeg har hvert fall fått mye hvitere tenner!

Håper du har hatt en fin helg og får en super fin søndag ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *