Heisann hoppsann! I dag var vi veldig tidlig ferdig på skolen.

Det passet meg perfekt siden jeg har tidenes gangsperre. Jeg kjenner virkelig at jeg har startet treningen igjen. Det er veldig godt, men samtidig synes jeg det er vanskelig å komme meg på trening, fordi dørstokkmila er kjempe lang. Men jeg har et mål jeg skal nå, så jeg må bare jobbe med meg selv. Jeg jobber knall hardt med meg selv for ikke å spise godteri og sjokolade. Det er kjempe vanskelig. Spesielt når ting er litt vanskelig, da er det veldig godt å unne seg noe godt. Men det er litt dumt når ting blir vanskelige over tid, for da blir det gjerne godteri hver dag. Og det vises på kroppen! Derfor må jeg virkelig bli kjempe flink å trene. Like flink som jeg var før sommeren. Da var jeg kjempe flink! Jeg elsker virkelig å trene, men jeg merker hvor lang tid det tar før kroppen har tilvent seg at trening er en del av hverdagen. Jeg jobber i alle fall på spreng med det!

Været ute er helt nydelig. Det er deilig med høst i luften. Alle de fine fargene og duftene. Høsten har virkelig ankommet. Og høsten er fin tid, spesielt når sola skinner. Det som er veldig spesielt med høsten i Alta er at duften av høst lukter bæsj. Ku møkk, rett og slett. Ute stinker det gjødsel og fjøs! Jeg er heldigvis vant til denne lukta, siden jeg har bodd i Alta mesteparten av mitt liv. Men det kan bli ganske intens av og til. Jeg husker når jeg var gravid og luktesansene var veldig forsterket. Da skulle jeg ikke klare å gå utenfor døra når bøndene hadde gjødslet rundt om i Alta. Men når jeg først var nødt å forlate huset og ut i bæsjlukta, husker jeg at jeg holdt på å kaste opp. Jeg husker hvor mye jeg brakk meg. Jeg kunne gå rundt å brekke meg og brekke meg. Du vet når du holder på å spy, og du ikke klarer å slutte å brekke deg, uten at det kommer noe opp. Ja akkurat sånn. Haha æsj, det var ikke kult. Luktesansene mine har heldigvis blitt dårligere igjen etter det, så jeg overlever lukta nå.

Nå skal jeg gjøre meg klar til å stikke på trening med ei klassevenninne. Også har jeg planer om å ta noen bilder av bilen min som så fint står på pynt her i Alta. Jeg har nemlig bestemt meg for å slege min aller første baby. Bilen min <3

Håper tirsdagen din er fin så langt, og at du nyter en deilig høstdag! ♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *