Hei på dere! På lørdag var ute å gikk en tur med musikk på ørene. Koste meg i finværet i det jeg oppdaget musikken plutselig hadde stoppet å spille. Jeg tok opp telefonen og skulle til å sette på musikken igjen la jeg merke til at jeg hadde mistet headsettet mitt. Hva er greia med at jeg mister alt jeg er så redd for om dagene?! Først telefonen på fredag, som jeg heldigvis fant, og nå det beste headsettet jeg noen gang har hatt. Ikke nok med at jeg mistet det på lørdag, men jeg mistet ett like før jul også. Så fikk jeg et helt likt nytt i julegave, og så klarte måtte jeg miste det også. Skikkelig kjipt, for de er jo litt dyre og jeg er så nøye med det. Men så verdt pengene framfor å ha et billig et. Det er utrolig deilig å slippe å ha headsettet koblet i telefonen, det er jo bluetooth på de. Også henger de pent rundt halsen. Ekstremt bra lyd er det i dem også, ordentlig musikkopplevelse. Perfekt til alt, også sitter de så godt. Jeg kan løpe med dem uten at de faller av.

Kjøp headsettet HER. (Dette er ikke en adlink! Kun en ren anbefaling til dere ♥)

Jeg er i hvert fall totalt avhengig av dem, og bruker dem hver gang jeg har mulighet. Vel nesten hele tiden når jeg er alene. Jeg elsker å høre på musikk med så god lyd! Det gjør meg i veldig godt humør. Jeg måtte i alle fall starte dagen med å stikke innom en butikk å kjøpe et nytt et, helt likt de andre to jeg har hatt. Slik at jeg bare kan glemme at jeg har mista det, og at dette er mitt tredje siden november.

I dag har jeg og Tong besøkt BI for å arbeide litt sammen med venninna vår som studerer her. Kanskje jeg må begynne å dra hit litt oftere for å arbeide. Ønsker deg en kjempe fin dag ♥

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *