Etter at jeg begynte å utforske instagram, og den sosiale verden ble jeg også mer interessert i naturen. Se på bilder av nydelige strender og fin natur fra hele verden, mens jeg drømte meg bort i de fantastiske plassene jeg siklet etter å reise til. Det var da jeg begynte å åpne øynene mine og se meg omkring. Jeg begynte å legge merke til hvilken flott natur jeg lever i, alle omgivelsene jeg gir meg ut i hver eneste dag. Den nydelige og vakre naturen som befinner seg like utenfor døra mi, som jeg har tatt for gitt i hele min barndom. Tenk at jeg har levd i et vintereventyr som mange turister reiser verden rundt for å se. Det var noe jeg aldri kunne forstå da jeg var yngre, men nå skjønner jeg at det ikke er rart at mange turister reiser for å se Finnmark, nettopp fordi det er helt nydelig og skjønt her, en helt unik perle.

Men Finnmark er også et sted hvor de aller fleste som bor her forbinder ferie med varme strender, sommer og sol. Hvorfor er det slik? Jeg tror det er fordi de aller fleste reiser sørover, og ikke nord når man først har noen feriedager. Alle ønsker det de ikke har, og her i Finnmark er det sjeldent varme feriedager. Men Finnmark er et nydelig feriested som jeg mener alle i Norges land burde dra til, for kontrasten er stor i forhold til hovedstaden vår og mange andre steder i Norge. Det virker nesten som om ingen vet hvor Finnmark er når jeg forteller at jeg er herfra. Og bare det synes jeg er litt trist, for jeg unner alle å se hvor flott det faktisk er i Finnmark, hvor eksotisk det er å se nordlyse flagre over den svarte mørke himmelen. Jeg skal vise dere hvor nydelig Finnmark er, for jeg er heldig og stolt av å ha fått lov å vokse opp her, selv om jeg har valgt å flytte.

De siste dagene har jeg og Julia vært på besøk i Hammerfest hos mine foreldre. Jeg ønsket ikke å bli alene i barndomshjemmet mitt mens de skulle starte på arbeid igjen etter juleferien. Derfor så jeg den gylne muligheten til å besøke mitt andre barndomshjem, og møte min beste venninne som jeg ikke har sett på alt for lenge. For ikke å snakke om en fantastisk naturopplevelse av å kjøre over fjellet. Nå er vi tilbake i Alta igjen. Jeg ble selvfølgelig nødt til å stoppe å ta noen bilder til dere. To timer i fantastisk natur, ingenting er bedre for sjela enn akkurat det.

Jakke fra Zara

Jeg håper du nyter helga og koser deg masse. Ønsker deg en fin lørdagskveld!

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *