De siste dagene har jeg følt på et press, spesielt siden jeg blogger. Nå har min datter 4 års dag på tirsdag og det skal vi selvfølgelig feire. Ikke bare en gang men tre ganger, bare i Oslo. Men hvordan skal man feire en 4 år gammel jente nå til dags? Når jeg var liten bakte mamma en langpanne med sjokoladekake til alle, og litt snaks på bordet. Vi storkoset oss og forventet ikke de største feiringene slik det kanskje forventes i dag. Nå føler jeg et press på at det skal bli en gjennomført og din bursdag, for jeg elsker å stelle i stand og planlegge fester. Gjøre bursdager like gjennomført som alle andre bloggere gjør. Men jeg må være ærlig å si at denne gangen føler jeg et press. Det forventes liksom. I år kunne jeg tenke meg at bursdagsfeiringen hadde vært rolig og ikke veldig stor, ikke så gjennomført, bare hygget oss uten å tenke på alle forberedelsene. Jeg er i praksis nå, eksamen er like rundt hjørnet, jeg har mildt sagt mye å gjøre. Som alenemamma er det heller ikke like enkelt å dra ut å handle alt man trenger til et selskap. Spesielt ikke uten bil. Kjøre kollektivt med alt man trenger til en hel bursdagsfeiring. Nei vent nå litt, to bursdager i helgen og en på tirsdag. Nå hadde jeg trengt bilen.

Jeg gleder meg masse til feiringen, forstå meg rett. Jeg bare føler på et press fordi det forventes at bursdagen skal være veldig gjennomført og  stilren. Spesielt siden jeg er blogger. Og i alle fall siden alle andre bloggere med barn har ordentlige inspirerende feiringer. Jeg derimot har leid barnehagen, fordi jeg ikke orker å ha så mange barn hjemme hos oss til å søle rundt med kaker. Ikke fordi at jeg ikke gidder å vaske, men jeg ville gjøre det enklest mulig. Barnehagen har i alle fall bedre plass til å leke og kose seg enn hjemme hos oss.

Søndag skal vi ha familiebursdag, og siden faktisk de fleste i familien vår bor her i Oslo, håper jeg vi blir mange, og den skal vi feire hjemme. Julia gleder seg i alle fall enormt mye. Og det gjør jeg også, spesielt når jeg vet hvor mye en bursdag betyr for de små. Jeg vil videreføre Julia at bursdag er en helt spesiell dag, og at det er hennes dag. Dette året forstår Julia virkelig hva det vil si å ha bursdag! Så bursdagsfeiring står på vår agenda for helga, selv om hun egentlig har bursdag på tirsdag.

Håper du får en fin fredag ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *