En ting med meg, som jeg tror de fleste som kjenner meg vet.

Er at jeg alltid har vært utrolig glad i å ta bilder. Jeg har knipset bilder fra veldig mange forskjellige situasjoner gjennom ungdomstida, noe som er hysterisk morsomt å se på i dag. Jeg ble sittende å se på gamle bilder på macen min og kom over veldig mye rart som jeg egentlig ikke vil dele med offentligheten, men siden jeg ler meg hjel her jeg sitter, er det kanskje morsomt for dere også! For å si det slik, har jeg plukket ut kun de bildene som kanskje jeg mener er okei at de ligger ute for offentligheten. Jeg lover dere at det var mye rart å finne!

Slik så jeg ut i 2005.

Klar for mitt første juleball, i 8 klasse. Jepp, jeg har hatt tannregulering i hele 3 år.  Jeg DØR av dette bildet!  Se på brynene da!!! Hahaha

Konfirmasjonsbildet mitt 2006

2007, Hva er greia med de fine brynene mine??

  2010

Russ 2011, jeg var ekstra glad i mat i denne perioden….

2012
2013, Gravid

2014

Håper du har en fin lørdag og at du nyter helga!

Karina ♥

Kommentarer (4)

  1. Like pen og vakker som den gang og nå. Håper du får en flott helg med din datter og kos dere maks i helga..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *