Det er bare dager igjen av denne reisa til Alta, og snart drar jeg og snuppa mi tilbake til Oslo. Det gleder jeg meg veldig mye til. Jeg gleder meg til å komme hjem til våre faste rutiner, og vår hverdag. Jeg gleder meg til å få pakket vekk jula der hjemme, og komme ordentlig i gang med treningen etter alt for mye julemat. Det er jo ikke enkelt å holde et sunt kosthold hjemme hos foreldrene mine, for der blir ofte litt for mye av det gode i godt selskap.

Jeg ser i hvert fall veldig fram til å komme hjem igjen. Det ble litt i det lengste laget å være i Alta i 3,5 uker for min del, og jeg er sliten nå. Jeg smiler bare med tanken på at det bare er noen små dager igjen før jeg skal hjem igjen. Men før jeg skal reise hjem skal jeg være med på noe skikkelig gøy som jeg gleder meg til å dele med dere, og det skal jeg bruke ettermiddagen min på.

Jeg håper du har en fin dag og at du har kommet godt i gang med uka. Jeg har fått en pangstart på uka og funnet ut hva jeg vil skrive bacheloroppgaven min om, noe som gjør meg kjempe letta og så glad. Jeg ser i hvert fall et lys i tunellen der et fly venter på meg med nesen vendt hjemover når uka nærmer seg slutten.

Karina ♥

Kommentarer (2)

  1. And you look so natural with a smile on your pretty face!! I can’t imagine you ever not smiling!! So pretty!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *