Endelig er vi tilbake hjemme i Oslo. Jeg har telt dager og bare gledet meg til å komme tilbake. Denne gangen var kofferten full av julepynt av alle slag. De minnerike jule-detaljene som vi hadde i leiligheten i Alta. Vi må jo pynte til jul hjemme i Oslo, selv om vi ikke blir hele desember her. Vi skal nemlig tilbake til Alta når julen nærmer seg. Selv om jeg har mest lyst å bli i Oslo over hele julen.

Etter at jeg flyttet har jeg fått øynene opp for hvor utrolig vakkert det er i Alta. Det er helt nydelig. I går var himmelen så klar. Helt rosa. Lufta helt tynn. Det er ikke mye dagslys i denne mørketiden i Alta. Men det er noen små timer med blått-lys på morgenen som blir utrolig vakkert. Spesielt når det er kaldt. Nå er vinteren kommet til nord. Det viser graderstokken. Mens jeg var i Alta var det faktisk hele  30 minus grader i Kautokeino. Alta er et stykke unna, men det er kaldt der også.. Det er så viktig å komme seg ut på tiden av døgnet med dagslys. Nyte det lille lyset man får så man ikke forsvinner i mørket. Hver dag har jeg tatt meg en to timers ettermiddagslur i Alta. Det er noe jeg aldri gjør til vanlig hjemme i Oslo. Kanskje ikke så rart, for Julia bor jo sammen med meg. Jeg kan jo ikke legge meg til å sove midt på ettermiddagen. Men Julia har ikke vært hjemme hele tiden mens jeg har vært i Alta. Noe som har gitt meg rom for å sove og egentlig bruke tiden akkurat som jeg selv ønsker.

Denne gangen var en slitsom tur til Alta for min del. Selv om jeg kunne gjøre hva jeg ønsket – jeg var jo alene, var jeg bare hjemme hos familien. Leste til eksamen, og slappet av, hodet har fått hvile i noen dager, selv om følelsene jobber på spreng og noen ganger tar overhånd. Jeg brukte tid sammen med mine besteforeldre hver dag. Mamma tok også turen til Alta. Ingenting kan slå kvalitetstid med mamma. Spesielt ikke når man trenger mamma. Jeg er en mamma som er mammadalt. Det tror jeg at jeg kommer til å være, helt til jeg dør. Ikke bare fordi hun er min mamma, men hun er jo min beste venninne også – hun stiller alltid opp.♥  Jeg har det vanskelig i Alta for tiden. Men jeg håper det vil bli bedre for meg der etterhvert.

Jeg håper du har hatt en fin uke og at du har tatt helg med god samvittighet.♥ Det har i alle fall jeg. Jeg koser meg med en helg full av kvaltitetstid med favorittjenta jeg har savnet hele uka. Vi er heldigvis hjemme i Oslo igjen – og det gjør at smilet mitt rekker fra det ene øret til det andre. Vipps var smilet tilbake, og ikke minst latteren min. Jeg elsker å bo i Oslo – det gjør livet mitt bra.

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *