God morgen! Når det er helg er det så deilig å late seg i morgenkåpen en lang stund.

Det å gå i halvsøvnen bort til kaffemaskinen for så å våkne til deilig kaffelukt er noe av det beste jeg vet på morgenen. Vi var våken allerede klokken 06.30 idag. Men i helgene bruker vi å ligge og slumre en liten stund i senga før vi gidder å stå opp. Da har vi har jo ikke noen nøyaktige tidsrammer å forholde oss til. Julia elsker å se på youtube.com på telefonen min, og får av og til lov å bruke telefonen i helgene på morgenen. Det er så mye rart og se på der så jeg må være litt påpasselig. Men det kan være vanskelig å se hva hun gjør på telefonen hvis det er en lørdagsmorgen og jeg er kjempetrøtt. Jeg bruker som regel å få lov til å duppe litt ved siden av henne, om jeg vil.

En gang for en liten stund siden slumret jeg ved siden av henne, når hun så på youtube. Jeg hørte hun si: ikke den, ikke den, ikke den, ikke den, ikke den…. Mamma, æ vil ikke se på det her. Jeg tok telefonen for å hjelpe henne med å finne noe annet å se på, og fikk raskt øye på at det ikke var youtube hun var inne på. Nei da, det var Tinder-profilen min. Hun drev å sveipet masse gutter til høyre, og plutselig hadde jeg mange nye match på tinder. Da var jeg ikke særlig trøtt lengere. Bare le av meg, ja jeg har tinder..Husker dere at jeg fortalte at jeg vant en seng til 40.500kr i en konkurranse Frikant Mediedesign hadde? De har ringt meg fra Møbelringen i Alta og gidd meg beskjed om at senga er kommet! Å gud som jeg gleder meg til å få den inn på soverommet og sove i den. Jeg kan jo ligge alle veier i den, for den er svær. 180cm. Og jeg er jo bare 159. Satser på at den er på plass i kveld.
Hva skal du gjøre i helga? Her skinner sola og det er utrolig fint vær ute, ikke en sky på himmelen! Håper du også har kommet deg opp av senga og startet dagen.

Ønsker deg en fin lørdag <3

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *