Om meg

Hei! Så hyggelig at du har klikket deg innom min blogg <3

Mitt navn er Karina Haukland og er 25 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Finnmark, nærmere bestemt Alta. Dette en by jeg er stolt av og takknemlig for å være en del av, denne byen har vært med på å forme meg til den personen jeg er i dag, på godt og vondt.

Jeg har en stor familie, med verdens beste mamma og stefar. Mamma er min beste venninne, og en svært god støttespiller for meg. I februar 2013 ble jeg gravid og 21. november 2013 fikk jeg æren av å kjenne på den fantastiske følelsen av å bli mamma. Den nydelige lille jenta som bodde i magen min fikk navnet Julia, og er ingen baby lengere, hun er blitt hele 3år. Jeg og Julia bor alene i vår egen leilighet, hvor vi trives godt.

I hverdagen er jeg fulltidsstudent uten klare mål om hva jeg ønsker å utdanne meg til. Jeg studerer 2.året barnehagelærer, men er fortsatt motivert til videre utdanning etter endt 3.år. Jeg er glad i å trene og er opptatt av kosthold, mote og interiør, samtidig som jeg fyller dagene med glede og samspill med min datter. Dagene mine flyr avgårde som alenemor og fulltidsstudent. På denne bloggen gir jeg deg et lite innblikk i min hverdag, ting jeg erfarer og mine interesser.

Håper du liker deg her, og spør meg gjerne i kommentarfeltet om du lurer på noe <3