Helt siden jeg ble singel i 2015 kjenner jeg ofte på følelsen av å være alene.

Jeg kjenner ofte på det at jeg savner å ha en kjæreste. Gifteklar som jeg var, ønsket jeg jo aldri å ende opp som alenemor, det var aldri planen, men slik ble det i hvert fall. Og jeg klarer meg bra. Det er jo fint å se at man mestrer livet like bra og kanskje bedre alene enn i et forhold.

Jeg har faktisk vært singel i hele to år nå. Tiden går så fort. Det er godt å se at man ikke trenger å være avhengig av en mann i livet. For jeg klarer meg utmerket alene. Det å kunne klare seg på egenhånd med barn, leilighet, bil og under utdanning, gir selvtillit. Det gir meg selvtillit og jeg vet at jeg kan takle motgang. Jeg er utrolig glad for at jeg har fått denne tiden for meg selv, det har gjort meg så sterk. Jeg føler at jeg kan takle alt. Jeg har hatt mye motgang i livet, og det å vite at jeg trives i mitt eget selskap gjør meg stolt over meg selv. Det er så deilig å være uavhengig!Men selv om jeg trives som singel har jeg hele tiden ønsket å treffe drømme-mannen. Jeg ler litt, for jeg vet ikke hvordan drømme-mannen ser ut, og jeg vet heller ikke hvem han er. Men jeg håper han er der ute. Samtidig skal jeg ikke legge skjul på at jeg har vært på et par dates i løpet av de to siste årene. Men overhode ikke mange. Jeg får lett følelser om jeg liker en mann. Problemet mitt er at jeg synes det er litt skummelt, og blir derfor litt tilbakeholden, hvem er ikke redd for å bli såret?

Jeg kan kjenne savnet av å ha en kjæreste, spesielt når jeg ligger på sofaen og setter på en film eller en tv-serie. Følelsen av å ikke ha en myk og god armkrok å ligge i er kjedelig. Det er ikke uten grunn at jeg har sluttet å se på romantiske komedier. Jeg blir jo kjæreste syk av den slags. Jeg setter heller på en gærn action eller science fiction film og forsøker å glemme av at det faktisk går ann å ha en kjæreste. Jeg kan kjenne på savnet av å han en kjæreste når sommeren kommer, og jeg vil reise på ferie. Da vil jeg jo helst dra på en romantisk kjæreste tur til Hawaii, og spise en bedre middag og pjalle litt vin under en romantisk solnedgang. Løpe langs strandpromenaden mens man holder hender, sukk. Det kan jeg jo ikke gjøre med meg selv. Jeg kan jo ikke akkurat ta med meg hvem som helst på en kjærestetur og late som om at man er kjærester heller.

Jeg begynner også å bli litt lei av å ligge i skje med dyna mi framfor en ekte mann. Jeg har jo to puter og to dyner i senga. Jeg ligger alltid i skje med den ene dyna. Og selv om jeg har en stor seng, ligger jeg som regel bare på den ene siden, og venter på at dyna kanskje skal holde rundt meg også.

Jeg savner å ha en kjæreste når alle venninnene mine gifter seg, og dobbel dater hverandre. Jeg begynner å bli lei av å sitte på hjørnet å være tredje eller femte hjulet på vogna, når alle rundt meg kysser og kliner med hverandre. Jeg blir jo så flau. Og når jeg kjenner at jeg blir flau av å se andre kysse hverandre, samtidig som jeg egentlig blir grønn av misunnelse, er det kanskje på tide at jeg også finner en kjæreste. Men det er jo ikke sånn at man bare kan finne en mann og si at man skal være kjærester. Man må jo gjensidig bli forelsket i hverandre.

Jeg drømmer meg litt bort, men det er jo lov å håpe på at drømmemannen kommer en dag, ridende på en hvit hest. Men jeg er jo ung, og jeg trives jo godt i mitt eget selskap. Så det går jo bra å være singel i noen år til. Men jeg har ikke lyst til det… Jeg kan tenke meg at dette er en følelse kanskje alle som er singel kjenner på av og til, ikke bare meg.

Karina♥

Kommentarer (62)

 1. Jeg, Rune Lemika (lemikar på snap) vil gjerne være en kandidat til å være din kjæreste. Ta gjerne kontakt!

 2. Er synd å vite du kjenner dette savnet, men når jeg selv prøvde å oppnå kontakt med deg og aldri fikk noe til svar er det vanskelig å forstå hvor stor det savnet er.
  Du virker som en utrolig trivelig jente, og er vakker på toppen av det hele.
  Så jeg lurer litt på, hva skal egentlig til for at du skal få deg en kjæreste?

 3. Jeg skrev ditt navn i skyene,
  men vinden blåste det bort.
  Jeg skrev ditt navn i sanden,
  men vannet skylte det bort.
  Jeg skrev ditt navn i hjertet mitt,
  Og der vil det alltid stå!

  Jeg vil gjerne bli kjent ,ed deg. Jeg vil ha deg på en kafe og pratet og bli kjent med deg

 4. Hei.
  Jeg kjenner på den samme følelsen som du så utruli godt beskriver i innlegget 🙂
  Bare jeg savner ikke en mann, heller drømmekvinnen 🙂

  Hadde jeg ikke vært for gammel for deg, skulle jeg gjerne stilt opp som kandidat.
  Håper du finner den rette, og ikke «brenner» deg for mange ganger 🙂

  Lykke til

 5. Spot on! Føler det akkurat sånn selv til tider. Å den følelsen av å være alene. Den er ikke god! Håper selv på å finne drømmedama. Men er igjen redd for å bli såret. Er nesten som en ond sirkel dette. Lykke til videre i hvert fall 🙂

 6. Heil! Adolf her!

  Together we can conquer the world baby!
  Skulle gjerne tatt deg med til Paris, eller kanskje Polen. Men Stalin tok alt fra meg i øst, og USA tok alt i vest. Så dessverre må vi nøye oss med byen Fucking i Østerike, (https://en.wikipedia.org/wiki/Fucking,_Austria) hvor jeg kommer fra.
  Vi kan begynne med en rundtur i nabobyene Kissing, Petting før vi kommer hjem til meg i Fucking. Etter en liten stund med god mat og drikke der kan vi ta turen videre til byen Wedding.
  Håper dette høres spennende ut.

  – din Adolf

 7. Ja man kan drømme, men aldrig glem at det bare er en drøm.

  Jeg ser Norge tar mye etter Amerika så da siterer jeg en god komiker derfra

  «You want to know why it’s called the American dream? Because you have to be asleep to believe it»

  Håper du finner det du søker etter.
  Alle fortjener lykke å glede i livet 🙂

 8. Leite etter det samme som dæ. vært singel i over 4 år no så d bynne å merkes på kroppen. Ikke bor æ så langt unna heller. kunne jo kansje treffes over wn kopp kaffe å se korsn kjemien e om du ønske?

 9. Du ser jo helt fantastisk ut, så du treffer nok drømmemannen snart!

  Dersom du ikke er så alt for kresen, kan en halvfeit trønder i slutten av 20-årene som har fått pikkstørrelsen til en Nord-Koreaner friste deg?

 10. Hei du virker hyggelig, hadde vært morro og treffe deg☺ er singel og familiefar, hadde vert koselig og treffe en som deg
  Kontakt meg gjerne for en prat og kansje fler☺

 11. Jeg føler det samme som deg, vært singel i 4 år og savner å være i et fast forhold. Hvor kan jeg sende søknad?

 12. Know the feeling, merker at jo lenger man er singel jo mer kresen blir man og mer redd for å tørre å satse eller generelt å prøve 🙁 lengter etter kjærlighet!!!!

 13. Hei Karina.

  Hvor er han som alltid ser sannhet i dine nydelige glitrende blå øyne,
  han som deg hver en morgen minste lille linje følger,
  jeg vet ej, men var du min er det sikkert,
  det ville det ha vært meg.

  Bård.

 14. Beklager, men å lese dette innlegget, så gir det all grunn til å ikke være din kjæreste. Høres ut som du kun trenger en kjæreste til å dø foran TVen eller spoone. Hadde klikket for meg om hver kveld skulle gått ut på tv.
  Selv liker jeg å komme meg ut, lufte vettet i skogen, trene, pistolskyting, kjøre en tur uten mål og mening, gå ut på konserter, gjerne små lokale intimkonserter. Reise rundt og oppleve byer, folkene, kulturen og alt Some følger med…
  Reise beskriver du som kliss… Men ja, du skal få lov å drømme.
  Du trenger en tøffel eller en søndags kjæreste. Andre kommer du til å kvele livsgnisten ut av… Om det du skrev stemmer. Håper du virkelig ønsker å gjøre mer med din kommende kjæreste enn det du skriver her.

  Lykke til

 15. Oi! Vært singel i to hele år! Er 18 og har vært singel i hele livet mitt jeg for jeg suger til å prate med jenter. DET er trist det jenta mi.

 16. Der sier du det meste.kjenner litt på det selv. Ja jeg klarer meg, men det å ha ei å komme hjem til og som spør hvordan min dag har vært hadde vært helmax. Kanskje ikke så kravstor da,så lenge man er trofast og liker barn ,turer i skog og mark er et pluss samt at man virkelig kan akseptere folk for den man er. Mvh
  Litago4 på sc.

 17. Hællæ!
  Jeg skjønner deg veldig godt at du vil ha kjæreste. De fleste vil jo det! Jeg også.
  Menn og kvinner er i et race for å finne lykken.
  Veldig bra det du sier om at du har lært deg og ha det bra, og takle livet som singel.
  Og finne sin egen identitet framfor å finne sin identitet i noen andre. Det er sunt! Der har du skjønt noe.
  Men som personlig kristen vil jeg fortelle deg, at den sanne kjærligheten, den som fyller alle tomrom i livet.
  Den finner du i Jesus! Han vil dekke alle dine behov og forsørge deg med alt du trenger.
  Mennesker, familie og relasjoner kan svikte en. Men Jesus svikter aldri! Han elsker deg, og liker deg til og med.
  Det står i bibelen: «Søk først Guds rike, så skal dere få alt annet i tillegg».

 18. Liker hvor pent du skriver, føler at vi er på samme ståsted. Jeg har vært singel i et år nå, og det er litt rart, men er blitt vandt til det. Du er rå, hadde lett digga at du var kjæresten min! 🙂

 19. Hei wow så utrolig vakker ung dame du er. Jeg liker veldig godt din blogg og du skriver veldig bra slik at det et lett å forstå.
  Jeg har også vært singel i lang tid og savner også en å holde rundt, gå turer med, le med, og masse annet gøy.
  Jeg hadde blitt veldig glad dersom vi kunne blitt kjent og se om vi har noe felles og om vi passer sammen på alle måter.
  Bare ta kontakt dersom du er intresert i å bli kjent. Uansett hvem du velger så håper jeg st du velger riktig kjæreste som passer for deg.
  Hilsen Robert Olsen.

 20. Kjenner på akkuratt samme følelsen selv, føler meg faktisk ensom til tider, vi er ikke skapt til å bo alene. Men så har jeg vel alltid vært litt kresen og tilbaketrukken, kleine greier det å gå på date hehe, men for all del, jeg er interessert, så ta gjerne kontakt! Send mail isåfall!

 21. Popsen sa en gang noen vise ord ang. akk det der. «Det å forelske seg hodestups i noen er ett privilegium ikke alle får oppleve. Svært få får den intimiteten med sin beste venn. Men å være glad i noen, og å lære seg å elske den personen, er noe alle de fleste får oppleve.» Point is, vær lykkelig med deg selv. Vurder å del den lykken med en spesiell en, ikke nødvendigvis vent på selveste prince charming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *