God morgen alle dere gode fine lesere! ♥

I dag våknet jeg og kjente på hele meg at jeg ikke var klar for å starte dagen. Halsen min dunker og er helt tørr. Alle musklene i hele kroppen min er sliten. Er jeg blitt syk?! Jeg er aldri syk. Jeg kan nesten ikke huske sist! Jeg håper dette bare er morgensyke og at jeg blir bedre utover dagen. Jeg har jo som mål å komme meg på trening hver eneste morgen. Men i dag ble jeg nødt til å droppe det. Kroppen sa virkelig nei. Jeg klarte omsider å få Julia i barnehagen. Og nå har jeg lagt meg tilbake i senga, med maccen, og skolebøkene. Jeg bruker aldri en dag i senga, det har jeg ikke tid til. Kanskje jeg må ta meg en liten powernap, så er jeg kanskje klar for å starte dagen på nytt igjen.

Denne uka har egentlig startet ganske hardt. Kanskje litt for hardt. Det kjennes i alle fall slik ut i dag. Mandag var det trening med min personlige trener. Det var så tungt at jeg trodde jeg skulle dø, spesielt etter en liten bytur på lørdag. Men herregud så godt det var etterpå! Jeg følte meg så sterk, og det var deilig å gjennomføre en bra økt selv om formen ikke tilsa at jeg hadde lyst. I går våknet jeg i alle fall med tidenes gangsperre, selvfølgelig. Så jeg dro på trening for å jogge litt, mykne litt opp. Og mens jeg står på mølla og egentlig hater livet mitt, kommer det en gjeng med masse folk og stiller seg på alle tredemøllene. Jeg hadde allerede vært på mølla i 25 minutter allerede. Det kom en instruktør også, og der satte de i gang med intervall-trening. Jeg tenkte med meg selv, jeg blir bare med på dette. Jeg var jo god og varm i kroppen. Jeg hadde jo aldri deltatt på gruppetime på tredemølle liksom. Herregud så tungt og kult det var. Jeg hater elsker det! Det er det som er så godt med trening. Og jammen ble jeg helt død etterpå, jeg trodde nærmest jeg skulle kaste opp underveis. Når jeg klarte å fullføre den økten var jeg utrolig stolt over meg selv faktisk! For jeg er generelt veldig sliten om dagene.

Men herregud så godt det er å føle at man mestrer hard trening. Det er deilig å bli litt sliten! Selv om jeg føler meg litt død i dag. Jeg vet ikke om jeg er syk, eller bare sliten.. Haha.. Jeg skal forsøke en liten powernap nå og håper jeg våkner som et nytt menneske om en liten halvtime.

Jeg håper i alle fall at du får en fin dag, og at du har fått en litt bedre start på dagen enn meg!

Karina ♥

Kommentarer (3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *