Jeg har lenge tenkt at jeg bør starte å date litt.

Jeg er jo absolutt så singel som det overhode er mulig å bli, og har tenkt at å date litt bør jeg gjøre snart. For jeg har jo egentlig ikke så veldig lyst å være singel, men jeg kommer til å være det så lenge jeg ikke treffer noen. Så dating bør jeg jo starte med! Spesielt siden jeg har flytta til Oslo. Her kryr det jo av kjekke menn på hvert et hjørne. Jeg møter dem over alt. Til og med inne i blokka her jeg bor. Det er nærmest alt for mange kjekke menn her. Jeg er ikke vant til å se så mange nye ukjente kjekke fjes daglig. I Alta ser man jo sjeldent nye fjes, så da blir det jo heller ikke så mange nye mannfolk heller.

Ja jeg bør i alle fall starte å treffe noen. Jeg må bare gidde å komme meg ut av komfortsona mi, det er så trygt å fint inne i bobla mi, hvor det bare er plass til meg og Julia, familie og venner. Men jeg har planer om å date altså, sånn etter hvert, når jeg tørr, og skaper rom for det. Men jeg er bare litt redd for mange ting. Tenk om de ikke ønsker å møte meg igjen?! Tenk om jeg liker denne mannen kjempe godt og har veldig lyst å treffe han igjen. Så hører jeg ikke noe fra han igjen. Hva var det jeg gjorde liksom?! Sa jeg noe som gjorde at han virkelig hatet å date meg? Det hadde vært litt kjipt. Jeg tenker at taco er jo det aller beste jeg vet. Jeg elsker å spise Taco. Jeg tror det hadde vært førstevalget om jeg fikk velge mitt aller siste måltid før jeg skulle dø liksom.

Men noe jeg virkelig ikke ønsker er å spise taco på første date. Da tror jeg faktisk at jeg aldri har sjansen til å møte mannen for andre date for å si det slik. Jeg er så himla grisete. Når jeg spiser taco søler over hele trynet mitt. På stolen, på gulvet, på genseren, buksa, ja på hele meg. Tacosausen renner bare mellom fingrene mine mens jeg prøver å inhalere hele tacolefsa på en gang. Jeg kan ikke akkurat legge ned lefsa på fatet mitt heller, for da detter alt ut fra lefsa, siden jeg alltid fyller den alt for full. Så jeg sitter der med tacolefsa i den ene armen, papir i den andre, for å prøve å tørke opp alt griset mitt. Drikker cola mens jeg prøver å holder tacolefsa uten å søle enda mer. Jeg er ikke særlig søt når jeg spiser taco for å si det mildt.

Da ser jeg bare helt grisete ut, og når jeg er ferdig med å spise taco er jeg så mett at jeg må åpne splitten på buksa. Jeg må legge meg langflat på sofaen med magen ut. Jeg har jo enda vært gravid før så magen min er ganske elastisk. Jeg ser nemlig ut som jeg er gravid i femte måned når jeg har spist taco. Jeg får liksom ikke nok. Jeg spiser til jeg sprekker, i tillegg til at jeg griser over alt. Så ja, poenget mitt var bare at jeg spiser ikke taco på første date, i frykt for ikke å få sjansen til en ny date. Ikke at jeg er prippen eller noe, jeg bare liker å være litt komfortabel med de jeg spiser taco med, slik at de ikke blir redd meg på noen måte.

Men jeg spiser gjerne taco etter hvert.. Hvis noen i det hele tatt vil date meg etter dette innlegget, haha!

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *